Case study – Steppa – februari2019-01-29T15:55:32+00:00
steppa

CASE STUDY | Steppa

Steppa is een hecht familiebedrijf dat gepassioneerd is door hun vak en meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector heeft. Ze hebben zich gespecialiseerd in kunstharsvloeren zoals gietvloeren, mortelvloeren en steentapijt en bieden een oplossing voor elk project en elke soort toepassing, zowel in de residentiële en particulieren markt, als voor industrie en de openbare sector. Hierbij leveren ze een volledig pakket, van studie tot opleveren, met oplossingen voor de meest complexe projecten en toepassingen. De gebruikte kunstharsen worden in zowel binnen- als buitenland aangekocht en gestockeerd in magazijnen in Kapellen, waarbij ze hun eigen stock beheren.

image 1 e1524127611743 - Case study - Steppa - februari

Focus

Samen met Steppa hebben we hun problemen in kaart gebracht en opgesteld wat voor hen de ideale oplossing zou zijn. Van daaruit hebben we bekeken welke MyDigi-modules ze daarvoor zouden nodig hebben, zoals je hieronder kan zien. Het was snel duidelijk dat ze het meest nood hadden aan stockbeheer, offerte-opvolging, een planning die prestaties bijhoudt en (automatische facturatie). Zo wilden terug controle en overzicht krijgen over hun administratie, stock en hun werven.

logo_offerte

Offerte

Een offerte wordt aan de hand van een template vanuit MyDigi gegenereerd. Als de klant dit wenst kunnen ze er met gemak een productfiche met foto’s aan toevoegen. Zo worden mogelijke foute materiaalkeuzes uitgesloten en voorkoen ze menselijke fouten. De klant krijgt een gedetailleerde en juiste offerte en weet perfect wat hij mag verwachten.

logo_stock

Stock

Dankzij de handige barcodes op de producten wordt ook de voorraad makkelijk in het oog gehouden. Het materiaal kan namelijk gewoon ingescand worden in MyDigi om zo een overzicht van het stockmateriaal te houden. Dit bespaart hen tijd, geld en moeite.

werfopvolging_rood

Werfopvolging

Alle documenten staan centraal in MyDigi. Ze zijn per project opgeslagen en overzichtelijk te raadplegen. Geen lastige losse folders meer. Het opzoeken duurt slechts enkele seconden. Het overzicht van de lopende projecten is standaard beschikbaar. In dit overzicht kunnen ze ook makkelijk zien in welke fase het project zich bevindt en wie de betrokken personen zijn. De vloerlegger, bouwheer, architect, klant, enzovoort.

Ontdek ook andere case study’s voor de bouw- en renovatiesector.

van gorp_happy

CASE STUDY | Maatoffertes. Overal, altijd en vliegensvlug.

Dankzij de handige barcodes op de producten wordt ook de voorraad makkelijk in het oog gehouden. Het materiaal kan namelijk gewoon ingescand worden in MyDigi om zo een overzicht van het stockmateriaal te houden. Dit bespaart hen tijd, geld en moeite.

Lees meer
Ontdek meer over onze oplossing voor de bouw- en renovatiesector
Ontdek alle sectoren
Bekijk alle referenties

Lees ook:

  • pexels photo 970198 177x142 - Case study - Steppa - februari

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts