Case study – Van Gorp Projects – februari2019-01-29T15:55:36+00:00
logo e1548250563166 - Case study - Van Gorp Projects - februari

CASE STUDY | Van Gorp Projects

Van Gorp Projects is een ambitieus familiebedrijf dat zich blijft ontwikkelen en specialiseren. Ze verkopen en plaatsen zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en vliegenramen. Dit is echt maatwerk waarbij ze telkens met nieuwe afmetingen, afwerkingen en voorkeuren moeten werken. Ze evolueren mee met hun tijd en weten precies wat hun cliënteel verwacht. Ze meten zelf alles op bij de potentiële klant, staan hen bij met raad en daad, maken gepersonaliseerde maatoffertes en verzorgen ook zelf de plaatsing.

48_klein

Focus

Omdat Van Gorp Projects maatwerk levert, zijn ook hun offertes altijd op maat van de klant. Daarom hadden ze nood aan een snel, foutloos en overzichtelijk offertesysteem. Wanneer ze op locatie gaan opmeten, verwacht de klant meteen een realistische kostenschatting van z’n wensen. Nu kunnen ze ter plekke een juiste offerte opstellen met alle variabelen (zoals afmetingen, opties, afwerking, kleur, etc.) ingecalculeerd. Nu hebben ze binnen de 10 minuten een complete offerte, ongeacht de complexiteit. Het offertesysteem moet ook snel zijn. Een offerte-aanvraag die te traag wordt opgevolgd, zal je namelijk geen klant opleveren.

producten_rood

Producten

MyDigi werkt merkonafhankelijk. Je uploadt dus je eigen producten. Elk product heeft aparte afwerkingsmogelijkheden. Deze opties kan je per product instellen. Dat wil zeggen dat je bij de opmaak van de offerte enkel de mogelijke opties en afwerkingen kan selecteren. Zo maak je later een foutloze offerte op.

rekenbladen_rood

Rekenblad

Het rekenblad werkt samen met de producten-module. Alle producten, inclusief mogelijke afmetingen, opties en afwerkingen zijn ingeladen in het programma. In het rekenblad selecteer je de wensen van de klant. Het rekenblad geeft je hiervoor enkel de mogelijke opties en geeft je de prijs van de geselecteerde samenstelling.

logo_offerte

Offerte

Vanuit het rekenblad kan met één druk op de knop een offerte worden gemaakt en afgedrukt. Als de klant dit wenst kunnen ze er met gemak een productfiche met foto’s aan toevoegen. Zo worden mogelijke foute materiaalkeuzes uitgesloten en voorkomen ze menselijke fouten. De klant krijgt een gedetailleerde en juiste offerte en weet perfect wat hij mag verwachten.

Ontdek hier stap voor stap ons offertesysteem
Vrijblijvende offerte

Ontdek ook andere case study’s voor de bouw- en renovatiesector.

steppa_happy

CASE STUDY | Vloerlegger Steppa volgt projecten nu sneller op

Dankzij de handige barcodes op de producten wordt ook de voorraad makkelijk in het oog gehouden. Het materiaal kan namelijk gewoon ingescand worden in MyDigi om zo een overzicht van het stockmateriaal te houden. Dit bespaart hen tijd, geld en moeite.

Lees meer
Ontdek meer over onze oplossing voor de bouw- en renovatiesector
Ontdek alle sectoren
Bekijk alle referenties

Lees ook:

  • pexels photo 970198 177x142 - Case study - Van Gorp Projects - februari

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts