Het zat eraan te komen. Het kon niet anders. MyDigi integreert nu ook met Companyweb! Zo weet u altijd met wie u zaken doet en wat de gezondheidsbarometer van dat bedrijf is. Het mooiste van al is dat je dit nu ook met enkele klikken in MyDigi te weten komt.

Companyweb

Dankzij Companyweb kan je een inkijk krijgen in het handelsrapport van elk Belgisch bedrijf. Zo weet u met wie u zaken doet en of het een risico vormt om met hen in zee te gaan. Companyweb bevat een schat aan informatie zoals de kredietwaardigheid, overlevingskansen, betalingscapaciteit en de stabiliteit van de onderneming. Het is dus een zeer waardevolle en onmisbare tool voor uw bedrijf.

Niemand wacht graag te lang op onbetaalde facturen. Als je een samenwerking aangaat met een gezond bedrijf, slinkt de kans op wachten al aanzienlijk. Soms lijkt een onderneming heel gezond, maar blijkt achteraf dat het geen grote betalingscapaciteit heeft. Daar zit je dan, wachtend op de betaling. Met de Companyweb-database kan je dit voorkomen. Je kan op voorhand de gezondheidsbarometer bekijken om een realistisch beeld te krijgen.

Altijd up-to-date

Vanaf nu legt MyDigi met één klik automatisch een link met de Companyweb-databank. Zo moet je de databank niet meer apart raadplegen, en ben je er zeker van dat alle bedrijfsgegevens in MyDigi àltijd up-to-date zijn. Wanneer je in MyDigi een bedrijf koppelt aan een project, zal dus altijd de juiste informatie worden meegegeven. Zo is iedereen op de hoogte van de juiste contactgegevens en voorkom je miscommunicatie.

Videotutorial

Dankzij onze handige tutorials ben je meteen mee met de Companyweb-integratie! Toch nog een vraag? Onze supportlijn staat dagelijks tot je beschikking via 03/289.34.20 of support@mydigi.eu.

Demo

Ben je nog geen MyDigi-gebruiker maar spreekt de Companyweb-integratie je wel aan? Vraag dan snel een vrijblijvende demo aan. Zo kan je in alle rust bekijken wat MyDigi jouw bedrijf allemaal te bieden heeft.