fbpx
CRM2020-03-05T14:52:52+00:00

CRM of Custom Relationship Management

Klanten perfect kunnen opvolgen … Of je nu een kleine KMO bent of een gigantische multinational, het moet gebeuren. En liefst zo efficiënt mogelijk. Voor jezelf, maar vooral voor je klant. Want een klant die goed opgevolgd wordt, krijgt meerwaarde, en geeft ongetwijfeld ook meerwaarde terug. Meer dan ooit staat de klant vandaag in het midden van elk marketing- en salesmodel. Iedere beslissing die je als bedrijf neemt, moet nauwgezet gebaseerd zijn op de waarden en behoeften van je klant. Om ervoor te zorgen dat je in dit scenario altijd gepersonaliseerd aan opvolging kan doen, biedt een CRM-systeem jou een goede ondersteuning.

Een CRM-systeem?!

CRM zelf staat voor ‘Customer Relationship Management’, en is eigenlijk gewoonweg de manier waarop we aan moderne klantenopvolging doen met de focus op een positieve relatie. Gelukkig doen we dit anno 2020 niet meer op pen en papier. Hier zijn geavanceerde en intuïtieve systemen voor. Zo komt het CRM-systeem op het toneelstuk.

Een moderne CRM in een notendop

 • Het opslaan en delen van elk stukje relevante klantinformatie (mails, geschiedenis, profiel,…) in één centrale database.

 • Deze database is zichtbaar voor iedere werknemer, en dit voor zover hij/zij er ook toegang toe moet hebben, zodat iedereen op de hoogte is van de verkopen van een klant en zo de taken hierop afgestemd kunnen worden.

 • Stroomlijnen van het hele verkoopsproces, van suspect tot prospect, van prospect tot lead van lead tot sale en zelfs tot aftersale!

 • Automatisatie van communicatie en facturatie.

Een CRM die intuïtief werkt

Een CRM die intuïtief werkt

Een CRM waarin al je huidige systemen passen

Een CRM waarin al je huidige systemen passen

Een CRM die je overal volgt

Een CRM die je overal volgt

Een CRM die intuïtief werkt

Het CRM-systeem van MyDigi limiteert de administratieve lasten van de verkoop tot de benodigde essentie. Met een minimum aan data-invoer krijg je het maximum aan relevante feedback. Dit weergegeven in één (zelf te personaliseren) dashboard, waarop je de volgende zaken vindt:

 • De status van klanten: suspect/prospect/lead/customer
 • Welke contactmomenten er geweest zijn, en welke best nog kunnen/moeten gebeuren
 • Welke producten een klant reeds heeft afgenomen
 • De benodigde documenten
 • Een onderverdeling van al je klanten in specifieke profielen
 • Budgettering en effectieve realisaties per prospect als per klant
Tijdsregistratie
Vakantie aanvragen

Een CRM waarin al je huidige systemen passen

Meestal gebruiken bedrijven de juiste tools om aan CRM te doen, maar gebeurt dit veel te gefragmenteerd. Zo heb je waarschijnlijk een apart mailsysteem, een apart facturatiesysteem, een apart planningssysteem… en staan al deze gegevens allemaal los van elkaar. Het CRM-systeem van MyDigi bundelt al deze facetten net allemaal mooi samen in één tool. De voordelen:

 • Stuur geautomatiseerde mailings die perfect inspelen op de positie van je klant in de funnel; alle informatie wordt niet langer bewaard in een apart systeem maar in één tool. Handig voor de sales maar ook voor iedereen die back-office werkt.
 • Gebruik informatie uit je ERP-systeem om je verkoop te optimaliseren
 • De planning van de verkopers wordt transparant voor iedere werknemer en ook voor de back-office die vaak de eerste calls ontvangen en nu gericht kunnen handelen met de juiste info voor handen.
 • Stuur automatische facturen en rappels en laat deze info ook zien aan jouw verkopers. Zij kennen de klant het best en kunnen bemiddelen.

Een CRM die je overal volgt

Een modern CRM-systeem stuurt je door het verkoopproces, en zorgt ervoor dat je op het juiste moment altijd de juiste informatie hebt. Het triggert je. Is het bijvoorbeeld tijd om een klant nog eens een opvolgingsbezoekje te brengen? Dan vertelt ons systeem je wanneer je dit best kan doen en welke middelen je hiervoor nodig hebt.Taken die je voor je klant plant, vertalen zich in overzichtelijke workflows waarin je ook collega’s kan betrekken. Je kan ook documenten aan de workflow koppelen zodat alles meteen voor iedereen zichtbaar is. Zichtbaar … tot in de broekzak. Want wat is een modern systeem nu als het niet werkt op je mobiele telefoon?

Goedkeuring prestaties

De SalesApp van MyDigi

 • Je CRM altijd binnen handbereik
 • Volledige toegang tot je dashboards, workflows, afspraken en taken
 • Onmiddelijke rapportering na je afspraak en dit meteen aan juiste prospect of klant gekoppeld

Kortom… ééntje die resultaten garandeert

Meer leads

Meer leads

Meer deals

Meer deals

Meer opbrengsten

Meer opbrengsten

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Volg ons MyDigi nieuws en word nog slimmer

Meer Berichten Laden