Digitaliseren van onze omgeving is al jaren bezig.

De afgelopen 20 jaar is er veel veranderd, de smartphone is niet meer weg te denken terwijl wij voor 2007 een telefoon met een kleurenscherm al zeer Digitaliserengeavanceerd  vonden. Monotone en Polyfonische ringtones waren te bestellen via een sms-functie en werden geadverteerd op de televisie. Vandaag de dag downloaden wij de ringtones naar onze computer of rechtstreeks naar de telefoon. We luisteren muziek via Spotify of YouTube en denken niet meer aan hoe het 10 jaar geleden was.De telefoonwereld heeft een volledige evolutie achter de rug, net zoals veel andere technologische gadgets die wij dagelijks gebruiken. Navigatiesystemen zijn ingebouwd in onze auto’s. Televisies hebben een 4K resolutie. De schermen zijn gebogen en onze koffie moet vers gemalen zijn.

Toch is er nog de angst om digitaal te werken, het kost veel tijd en geld en de opbrengst is minimaal.

Of ondernemers zijn al jaren op zoek naar het systeem dat volledig bij hun onderneming past, en zien door de bomen het bos niet meer. De mooiste opmerking hierover blijft nog wel: Maar wij doen het al jaren zo, en het gaat toch zo ook prima. De onwetendheid van de ondernemer zorgt voor veel tijdsverlies en toch hebben zij het niet vaak door.

Tijdverlies zonder het door te hebben klinkt misschien stom, maar 8 uur per week meer werken dan nodig is, is dat zeker niet. Veel startende ondernemers bezwijken al onder de hoge werkdruk. Grotere ondernemingen durven de verandering niet aan omdat ze bang zijn dat het veel tijd gaat kosten om het te integreren en dat er téveel gaat veranderen. Digitaliseren is investeren in je eigen onderneming met een minimum aan risico. Ondernemers die de overstap naar een digitale werkomgeving al gemaakt hebben, geven dan ook vaak aan dat ze dat al eerder hadden moeten doen.Uit onze videoreferenties horen we dan ook altijd dat digitaliseren de ondernemers ontzettend veel tijd bespaart. Uit een bevraging blijkt dat er minimaal 8 uur per week bespaard kan worden door de meest eenvoudige bedrijfsprocessen te digitaliseren. Ik hoor het je vragen; Maar welke bedrijfsprocessen kunnen dan gedigitaliseerd worden? Waar kan ik ruim 8 uur per week aan besparen?  Het begint bij het eerste wat u doet als u op kantoor komt, tot de seconde voordat u uw pc afsluit en naar huis gaat. Niet alleen qua tijdswinst is het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen belangrijk, het helpt u ook om koopgedrag en historiek te volgen. Je kan gerichter adverteren met slimme opvolgbare mails en contactmomenten bijhouden. Dus ook als er een collega ziek valt, heb je alles meteen klaar voor een goede opvolging.

MyDigi Wegwijzer

Kortom, digitaliseren met de juiste software bespaart u niet alleen tijd en geld maar geeft u ook rust omdat u nooit meer moet vrezen om
het overzicht te verliezen.

Wil jij ook meer informatie over het digitaliseren van jouw onderneming? Ben jij zoekend naar het juiste pakket of heb je het laatste beetje hulp nodig waarin wij exact kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij leggen het graag uit. Bel nu voor een afspraak of stuur een mailtje naar MyDigi.
Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij zonder twijfel de antwoorden die u zoekt.