fbpx
ERP2020-02-20T13:30:32+00:00

ERP of Enterprise Resource Planning

Bedrijfsvoering wordt met de jaren steeds complexer. De verwachtingen blijven steeds stijgen, en uit moderne behoeften vloeien steeds nieuwe vereiste vaardigheden. Nieuwe vormen van management nemen de voorgrond, en processen worden geïntroduceerd die ervoor zorgen dat alles intern zo vlot mogelijk blijft verlopen. Denk hierbij aan een CRM-systeem om je klanten op te volgen, een DMS-systeem om al je documenten te centraliseren, tools voor kwaliteitsmanagement … Fantastisch. Maar deze tools zijn meestal stuk voor stuk op andere plaatsen te vinden. En dat kan wel een onoverzichtelijk worden, en het initiële nut tegenspreken. Een ERP-systeem is het web dat al deze tools samenbindt.

Een ERP … Wat is dat nu weer, MyDigi?

ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’, en het zou eigenlijk de moeder moeten zijn die zich ontfermt over al je soorten software. Zo is het een overkoepelend platform waarin de volgende zaken verwerkt zijn:

 • CRM

 • Productie

 • Supply Chain Management

 • DMS

 • Financiën

 • Orderverwerking

De meeste bedrijven maken gebruik van de bovenstaande functies, maar deze zijn dus vaak op aparte plekken te vinden. Zo kan je heel vaak zeer moeilijk gegevens met elkaar combineren en de juiste interpretaties eruit afleiden. Je moet vaak zelf data uit de verschillende functies halen om er dan nog een keer een apart bestand van te maken (in Excel meestal) om zo uiteindelijk globale beslissingen te kunnen maken. Dit is echt omslachtig werken, niet?!

Een ERP dat al je cijfers vertaalt naar letters

Een ERP dat al je cijfers vertaalt naar letters

Een ERP die samen met jou beslissingen neemt

Een ERP die samen met jou beslissingen neemt

Een ERP dat cruciale informatie overal beschikbaar maakt

Een ERP dat cruciale informatie overal beschikbaar maakt

Een ERP dat al je cijfers vertaalt naar letters

Poëtisch, hé! Maar effectief. Tegenwoordig worden er zoveel nieuwe soorten data naar ons hoofd gegooid, en we zien soms door de bomen het bos niet meer. Een ERP-systeem ondersteunt je in de interpretatie van deze data. Het werkt uiterst intuïtief en linkt de gegevens uit verschillende systemen met elkaar, zodat je altijd juiste conclusies trekt en geen foute beslissingen neemt.

 • Integratie van processen
 • Welke producten een klant reeds heeft afgenomen en de optimalisatie van marges
 • Projectvoortgang
 • Automatische meldingen
 • Urenregistratie
 • Intelligent voorraadbeheer
 • Efficiënte rapporten
Tijdsregistratie
Vakantie aanvragen

Een ERP die samen met jou beslissingen neemt

Als je de beslissing hebt genomen dat een ERP-systeem voor jouw organisatie toch wel aangewezen is, dan is dat meteen ook het moment om alvorens te kunnen implementeren stil te staan bij jouw bedrijfsprocessen. Aan de hand van het ERP-systeem ga je jouw handelingen gaan automatiseren, en zorg je langs de andere kant ook voor geautomatiseerde controles. Teneinde de informatie die wordt opgeslagen meteen gericht te kunnen delen over al jouw medewerkers en/of externen waarmee je werkt en dit ook nood hebben aan bepaalde data biedt het all-in-one pakket een extra troef.

 • Gebruik informatie uit je ERP-systeem om je verkoop te optimaliseren
 • Het ERP-systeem zal je tijdig een inzicht geven in de voorraad, heb je nog voldoende, teveel of eerder een tekort. Eenvoudig linken met leveranciers wei voor welke nodige hoeveelheden de beste match is
 • Bestellingen kunnen volautomatisch worden opgemaakt en ook worden opgevolgd na levering met koppeling aan factuur
 • Projectopvolging waarmee planning, budgetbeheer en gespendeerde tijd eenvoudig en efficiënt kan worden geregistreerd, aangestuurd en opgevolgd
 • Plannen van producten, materialen en personeel kan vanuit één systeem gemonitord en bijgestuurd worden
 • Maak gebruik van interactieve dashboards zodat je een volledig inzicht krijgt hoe jouw organisatie het werkelijk doet

Een ERP dat cruciale informatie overal beschikbaar maakt

MyDigi biedt de mogelijkheid om al jouw informatie snel, eenvoudig en overal beschikbaar te hebben. Of je nu de man of vrouw bent die veel inputwerk moet doen of de verkoper op de baan die onmiddellijk moet weten hoeveel van zijn of haar geliefd product nog op stock is, MyDigi helpt je via de app, cloud of lokaal onmiddellijk verder. Soms kan de beste oplossing ook een hybride structuur zijn, alles is mogelijk en wordt specifiek afgestemd op jouw noden en wensen.

Goedkeuring prestaties

Oftewel… een ERP die je productiviteit aanzienlijk verhoogt

Verhoogde betrouwbaarheid

Verhoogde betrouwbaarheid

Verhoogde ineractie

Verhoogde ineractie

Kortere doorlooptijden

Kortere doorlooptijden

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Volg ons MyDigi nieuws en word nog slimmer

Meer Berichten Laden