fbpx
Human Resources2020-02-20T13:25:20+00:00

Software van MyDigi voor Human Resources

Voor human resources is het belangrijk dat je de prestaties van je medewerkers steeds kan opvolgen en beheren

Vereenvoudig de registratie van de prestaties

Vereenvoudig de registratie van de prestaties

De aanvragen eenvoudig goedkeuren

De aanvragen eenvoudig goedkeuren

Voor uw sociaal secretariaat

Voor uw sociaal secretariaat

Vereenvoudig de registratie van de prestaties

 • Waar het vroeger een heel gedoe was om alle prestaties van alle medewerkers volledig up-to-date te houden, kan dat nu heel eenvoudig. Bijvoorbeeld door een scan van de vingerafdruk of via een badgelezer.
 • Ook wanneer je medewerkers op de baan zijn kunnen ze hun prestaties perfect ingeven via de app.
Tijdsregistratie
Vakantie aanvragen

De aanvragen eenvoudig goedkeuren

 • Binnen HR heb je aanvragen allerhande. Een werknemer vraagt vakantie aan die moet goedgekeurd worden, of hij/zij moet een dag verlof nemen om een begrafenis bij te wonen. Ook ziekte wil je eenvoudig kunnen registeren en opvolgen. Het kan zijn dat een werknemer een bepaald aantal dagen ziek is, en je kan er zo nog een aantal bedenken.
 • Daarom is het belangrijk dat je dit allemaal eenvoudig kan terugvinden en goed- of afkeuren al dan niet door je eigen afdeling of door de leidinggevende of zaakvoerder(s). Op welke manier en door wie je de aanvragen van je werknemers laat goedkeuren, kan je volledig zelf bepalen en ook weer bijstellen in geval van afwezigheid van een bepaalde leidinggevende bv. Kortom aan de hand van workflows ook wel scenario’s genaamd, kan je zelf je processen bijsturen en/of nieuwe mensen toevoegen.
 • In onze applicatie staat alles perfect gecentraliseerd per werknemer of afdeling.
 • En vind je eenvoudig een overzicht van hoeveel dagen vakantie of ADV bv een werknemer nog rest op het einde van het jaar. Heel eenvoudig en toch  alweer een aantal mailtjes of telefoontjes minder voor jou!

Voor uw sociaal secretariaat

 • Op basis van deze (goed- of afgekeurde) prestaties en kan je gemakkelijk een geautomatiseerd prestatiebestand aanmaken dat je zo naar je sociaal secretariaat kan sturen. Niet langer een gedoe om in het portaal zelf manuele de prestaties over te typen met risico’s op fouten.
 • Er zijn nu al links tussen MyDigi en SD Worx, Sodiwe, Group S, Acerta en Easypay.
 • Vind je bepaalde informatie niet terug, heb je nog vragen, aarzel niet ons te contacteren. Met veel plezier geven we jou een gericht antwoord?
 • Kortom gedaan met alle manuele handelingen (met kans op fouten) dankzij een volledig geautomatiseerde workflow.
 • Heb je naast prestaties ook interesse om eenvoudig de opleidingen van jouw medewerkers te beheren en op te volgen: kijk dan snel even hier.
Goedkeuring prestaties
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Volg ons MyDigi nieuws en word nog slimmer

Meer Berichten Laden