MyDigi voor iedere KMO

Eigenlijk is MyDigi voor ieder bedrijf weggelegd. Wij spitsen ons wel voornamelijk toe op KMO’s, die verder willen kijken dan louter gestandaardiseerde (en dure) softwarepakketten. Zo krijg je steeds een gepersonaliseerde oplossing. We voorzien die oplossing met een zeer uitgebreid aanbod aan aparte modules. Jij kiest zelf welke modules jouw bedrijf nodig heeft. Zo past onze software zich aan jouw bedrijf aan, en niet andersom. Dat maakt dat MyDigi maatsoftware is, maar alsnog betaalbaar blijft. Dat vinden wij belangrijk.

Al overtuigd? Geef ons gerust een seintje
mydigi voor iedere kmo

Wat bieden we jouw KMO concreet aan?

Elk bedrijf, ongeacht het type of de grootte, heeft klanten. Jij dus ook. Ons CRM-systeem op maat zorgt er samen met jou voor dat ze steeds hun weg blijven vinden door de funnel.

CRM_flurk

Een ERP-systeem (logistiek management)

Ons ERP-systeem maakt alle logistieke processen overzichtelijk, en brengt ze samen op één platform. Dat maakt het véél gemakkelijker om bijvoorbeeld je stock en materiaal te beheren, je bestellingen te plaatsen en je medewerkers te betrekken in dit proces.

ERP

Een DMS-systeem (documentbeheer)

Een DMS centraliseert alle documenten die dagdagelijks door heel je team geslingerd worden. Zo kan iedereen er altijd gemakkelijk aan, en heb je altijd de juiste documenten voor je neus. Dat geeft jou en al je werknemers véél meer ademruimte.

dms

Elk gezond bedrijf kent een concrete structuur als het gaat om de algemene gang van zaken. Denk hierbij aan taken die uitgevoerd moeten worden door je werknemers, en de prestaties die ze hierbij volbrengen. Ons WFM-systeem zet al deze zaken in kaart, en zorgt ervoor dat dit alles steeds zo vlot mogelijk verloopt. 

WFM

De klantenportalen van MyDigi scheppen een frisse en gebruiksvriendelijke omgeving voor je gebruikers. En dit ook voor jou. Zo kan je zo efficiënt mogelijk je klanten producten laten afnemen, op de hoogte houden en dus ook tevreden houden.

klantenportalen

Ben je niet zeker welk pakket je kan gebruiken?

Doe de checker

Of heb je liever een combinatie?

Stel dan gerust zelf je ideale pakket samen

“MyDigi voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Patrick Tjolle

H&L Services

“Ik zie MyDigi als een echte toolbox, werkelijk elk bedrijf kan
hiermee weg.”

Bruno Segers

ex-CEO Microsoft Bel-Lux

Bekijk alle referenties

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts