fbpx
Integratie met andere programma’s2020-05-05T09:01:56+00:00

Software van MyDigi koppelt naadloos met jouw vertrouwde applicaties

Als je verandert van softwarepakket, komt daar vaak veel stress bij kijken. Want alle verandering is moeilijk in het begin. Gelukkig kan je bij je overstap naar MyDigi rekenen op ondersteuning. MyDigi koppelt namelijk al met een heleboel veelgebruikte applicaties.

HR Services

HR-services

Boekhouding

Boekhouding

De overheid en meer

De overheid

Financieel

Financieel

HR-services

De prestaties, afwezigheden en vakantie die je in MyDig verzameld op via de app of het ingeven van prestaties wordt automatisch met de juiste code  naar jouw sociaal secretariaat doorgestuurd. We integreren automatisch met bekende aanbieders zoals SD Worx, Sodiwe en Group S.

Indien je met een ander sociaal secretariaat werkt, kijken we met veel plezier even of ook zijn beschikken over een toegang om de prestaties elektronische te ontvangen.

Tijdsregistratie
Vakantie aanvragen

Boekhouding

Je vertrouwde boekhoudpakket kan je natuurlijk ook gewoon blijven gebruiken als je overschakelt naar MyDigi.
Pakketten van bijvoorbeeld Exact OnlineExpert-M, Navision, Axapta en SAP zitten nu al in onze bestaande koppelingen.

Werkt u met een ander boekhoudpakket? Laat het ons weten want voor een koppeling meer of minder, draaien wij onze hand niet om!

De Overheid

Wanneer je met de overheid in contact staat, kunnen de dingen wel al eens wat langer duren dan gewoonlijk. Een ideale manier om het hele proces te versnellen, is gebruik maken van de koppelingen die MyDigi door de jaren heen al heeft opgebouwd, zoals bijvoorbeeld de EMCS-tool.

Maar daar stopt het aanbod niet natuurlijk. Zolang jouw favoriete applicatie een open ingang heeft, kunnen wij dat voor elkaar krijgen. Twijfel niet langer en maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Goedkeuring prestaties
Financieel

Financieel

We koppelen naast standaard boekhoudpakketten ook met financiële applicatie die jij of jouw boekhouder of boekhoudafdeling gebruiken. Hierbij denken we o.a. aan Clearfacts, Myponto en Yuki.

Werk je met een ander financieel pakket? We kijken met veel plezier hoe we ook jouw financieel pakket kunnen integreren in MyDigi.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Volg ons MyDigi nieuws en word nog slimmer

Meer Berichten Laden