De nieuwsbrief, hij is even weg geweest maar begint terug aan populariteit te winnen. En terecht! Je klanten op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen je bedrijf is een noodzakelijke service geworden. Interesse opwekken bij klanten of mogelijke klanten is nog maar het halve werk. Die interesse blijven vasthouden is een heel ander verhaal.

Onmiddellijke opvolging

Dankzij de mogelijkheid om je mailcampagnes meteen op te volgen, kan je de interesses en noden van je relaties analyseren. In de applicatie krijg je een overzicht van de links die in je mailcampagne zijn opgenomen. Wanneer je op een link in het lijstje klikt, zie je wie wanneer welke link bezocht heeft. Een mailcampagne is dus een heel goedkope manier om je doelgroepen te bereiken, maar zeker ook om je mailtemplates en -campagnes aan te scherpen.

Je probeert mensen als het ware naar je site en je product of service te lokken. In ruil geef jij hen een update over je bedrijf, en vooral: Hoe jouw product een meerwaarde voor hen kan zijn!

Persoonlijk contact

Elke dag zit onze mailbox weer overvol. Zo veel mails, we kunnen ze nooit allemààl lezen. Op basis van wat maak je dan een selectie? Het is bewezen dat mensen een mail sneller lezen als ze persoonlijk worden aangesproken. Niemand krijgt graag de zoveelste generische mail in z’n inbox.

Dankzij de handige filters in onze applicatie worden je ontvangers niet alleen persoonlijk aangesproken, ze krijgen ook een mailing die afgestemd is op hun interesses, woonplaats, sector, enzovoort. Zo kan je dus doelgroepgerichte campagnes versturen, waardoor je meer ‘klikzekerheid’ krijgt.

Dankzij de templates zorg je ook nog voor de kers op de taart. Daarmee steek je de mailcampagne in een grafisch jasje. Dit is enorm belangrijk omdat dit het eerste is wat je mogelijke lezer ziet. Voor een goeie eerste indruk krijg je maar één kans!

Volledige integratie

Omdat mailcampagnes en -templates in MyDigi zijn geïntegreerd, hoef je geen extra programma meer te gebruiken. Daarenboven zijn programma’s zoals MailChimp dikwijls beperkend. Wil je een campagne naar heel veel relaties versturen dan wordt het ook al snel kostelijk. Onze nieuwe applicatie is gratis voor MyDigi-gebruikers en zit gewoon mee in je pakket.

Videotutorial

Dankzij onze handige videotutorial geraak je meteen wegwijs in onze nieuwe applicatie. Zo verlies je niet te veel tijd aan het ‘leren’, maar kan je meteen ‘doen’.

Toch nog een vraag?

Heb je toch nog een vraag? Bel gerust onze supportlijn een keer op, of stuur ze een mailtje. Dit is volledig vrijblijvend!

Demo

Ben je nog geen MyDigi-gebruiker maar spreekt de mailcampagne-applicatie je wel aan? Vraag dan snel een vrijblijvende demo aan. Zo kan je in alle rust bekijken wat MyDigi jouw bedrijf allemaal te bieden heeft.