Binnen HR heb je aanvragen allerhande. Een werknemer vraagt vakantie aan die moet goedgekeurd worden, of hij/zij moet een dag verlof nemen om een begrafenis bij te wonen. Ook ziekte wil je eenvoudig kunnen registeren en opvolgen. Het kan zijn dat een werknemer een bepaald aantal dagen ziek is, en je kan er zo nog een aantal bedenken.
Daarom is het belangrijk dat je dit allemaal eenvoudig kan terugvinden en goed- of afkeuren al dan niet door je eigen afdeling of door de leidinggevende of zaakvoerder(s). Op welke manier en door wie je de aanvragen van je werknemers laat goedkeuren, kan je volledig zelf bepalen en ook weer bijstellen in geval van afwezigheid van een bepaalde leidinggevende bv. Kortom aan de hand van workflows ook wel scenario’s genaamd, kan je zelf je processen bijsturen en/of nieuwe mensen toevoegen.

Voor uw sociaal secretariaat:
Op basis van deze (goed- of afgekeurde) prestaties en kan je gemakkelijk een geautomatiseerd prestatiebestand aanmaken dat je zo naar je sociaal secretariaat kan sturen. Niet langer een gedoe om in het portaal zelf manuele de prestaties over te typen met risico’s op fouten.
Er zijn nu al links tussen MyDigi en SD Worx, Sodiwe, Group S, Acerta en Easypay.

HR software