MyDigi netwerkt de hele nacht door op Night-Shift Antwerpen.

Terwijl de doorsnee werkdag bij MyDigi eindigt om 17u, trekt ons team er 11 maart op uit om tot zonsopgang te netwerken.
Night-Shift tracht ondernemers bij elkaar te brengen voor een nieuwe manier van zaken doen. Ondertussen zorgt de dj voor de perfecte sfeer voor een avond tussen business & pleasure.

 

 

Nachtelijk Netwerken

Naast het atypische uur (17u-5u!) onderscheid Night-Shift zich van andere netwerkevenementen met haar bijzondere formaat en informele vibe. De Waagnatie expo-hal wordt omgetoverd tot een dansvloer voor het zakendoen. Rondom de dansvloer vind je standhouders uit allerlei sectoren, eet- en drinkgelegenheden en een mix van nationale en internationale ondernemingen
De ‘Night Shift Conferences’ is een bijhorend initiatief waar nationale en internationale sprekers hun ideeën komen uitwisselen. De nauwkeurig geselecteerde sprekers bieden interessante thema’s en debatten aan voor de feestgangers.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Foto Night-Shift

Zo wordt er een co-creatie platform gecreëerd voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. En daar kan MyDigi natuurlijk niet ontbreken! Wij kijken ernaar uit op innoverende wijze kennis te maken met jullie.

 

 

Interesse?

Deze editie van Night-Shift vindt plaats op zaterdag 11 maart van 17 tot 5 in de Waagnatie
(Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen).

Night-Shift wordt ook georganiseerd te Hasselt, Gent en Kortrijk.
Meer informatie over Night-Shift initiatieven vind je op hier

Wil jij weten waar wij nog meer zijn deze maand klik dan hier!