Ons team

/Ons team
Ons team2018-11-15T11:45:21+00:00

Ons team

Hans Kuyken
Hans KuykenManaging Director
De bedenker van MyDigi. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep. Hij zorgt voor een goede samenhang binnen het team en neemt zowel de functionele als technische sturing binnen het MyDigi-team voor zijn rekening.
Evi De Gendt
Evi De Gendt Sales Director
Evi heeft jaren ervaring in projectmanagement in de bankwereld en heeft sinds een tweetal jaar de stap gezet naar het MyDigi-team. Zij verdeelt haar tijd tussen sales en marketing.

Sales & Marketing

Joost Oele
Joost OeleSolution Advisor
Joost heeft jaren sales ervaring en deze Nederbelg heeft ook de stap gezet naar het MyDigi-team. Joost neemt de sales voor zijn rekening en doet dit voornamelijk vanuit een adviserende rol. Graag helpt Joost ondernemingen om het maximale te bereiken.
Word jij onze nieuwe
Word jij onze nieuweJunior Sales Medewerker
Wij zijn nog op zoek naar een Junior Sales Medewerker. Bekijk onze vacatures op de vacaturepagina.
Word jij onze nieuwe
Word jij onze nieuweJunior Account Manager?
Wij zijn nog op zoek naar een Junior Account Manager. Bekijk onze vacatures op de vacaturepagina.
Stijn Vercauteren
Stijn VercauterenCreative designer
Stijn is een gepassioneerd grafisch ontwerper en zorgt mee voor de look en feel van MyDigi. Met een rijk verleden in verschillende sectoren ondersteunt hij MyDigi in woord en in beeld. Stijn is ontzettend creatief, heeft een oog voor detail en is een echte teamspeler!
Ginger Commerman
Ginger CommermanCommunications Officer
Ginger zal bij MyDigi alle communicatie in goede banen leiden. Met haar studie journalistiek en haar ervaring op een nieuwsredactie zal ze ons voorzien van de juiste content. Zowel in woord als in beeld.
Word jij onze nieuwe
Word jij onze nieuweTweetalig Administratief Medewerker?
Wij zijn nog op zoek naar een Tweetalige Administratief Medewerker. Bekijk onze vacatures op de vacaturepagina.

Projectmanagers

Stefan Meeus
Stefan MeeusProjectmanager
Stefan is het hoofd van support bij MyDigi én is onze interne projectmanager. Hij zorgt ervoor dat al je problemen zo snel mogelijk van de baan geraken en zorgt voor een tijdige en correcte uitvoeringen van onze nieuwe ontwikkelingen.
Word jij onze nieuwe
Word jij onze nieuweJunior Projectmanager?
Wij zijn op zoek naar een Junior Projectmanager om alle projecten in goede banen te leiden.
Word jij onze nieuwe
Word jij onze nieuweBusiness Analist - Projectmanager ICT?
Wij zijn op zoek naar een Business Analist – Projectmanager ICT om alle projecten in goede banen te leiden.

IT Consultants

Tijl Voet
Tijl VoetSenior Software Developer
Tijl had al ruime ervaring als Windev ontwikkelaar opgedaan vooraleer hij het team versterkte. Hij geniet van nieuwe uitdagingen in projecten en vindt zijn tweede adem in creatieve spinsels. Die worden heel vaak omgezet in werkelijkheid binnen de bestaande MyDigi software.
Tom Segers
Tom SegersSenior Software Developer
Tom is, ondanks zijn jonge leeftijd, al een senior ontwikkelaar. Hij heeft in de ruime periode dat hij bij MyDigi werkt aan de basis gelegen van een massa nieuwe modules en functionaliteiten. Daarnaast is hij een krak in het linken van MyDigi met de rest van de wereld.
Roald Staelens
Roald StaelensSoftware Developer
Roald is initieel vertrokken vanuit .Net, als jonge telg in onze ploeg kan hij absoluut zijn mannetje al staan om de verschillende facetten van MyDigi verder te verfijnen en uit te breiden.
Steven Leysen
Steven LeysenSoftware Developer
Steven heeft zich eerst als stagiair bewezen bij MyDigi en is nu een vaste waarde in het team. Hij brengt naast de nodige IT-kennis ook de juiste instelling mee.
Petre Angelov
Petre AngelovSoftware Developer
Petre is aangeworven via de VDAB ‘jobbeurs voor anderstaligen’ en zal onder de begeleiding van Tijl Voet zeer zeker uitgroeien tot een ware asset voor het team. Petre is zeer gemotiveerd en ondanks dat hij nog maar een jaar in België woont, spreekt Petre zeer goed Nederlands.
Jason Hoyberghs
Jason HoyberghsSoftware Developer
Jason is bij ons begonnen met een beroepsverkennende stage als programmeur. Blijkbaar was hij meteen verkocht! Hij kon bij ons zijn IT-kennis verfijnen en wij zijn blij om hem nu vast aan boord te hebben!
Jonathan Vermeylen
Jonathan VermeylenSoftware Developer
Jonathan volgde een opleiding tot programmeur bij VDAB en ontdekte al snel dat hij hier verder in wou groeien. Hij is heel toegewijd en prestatiegericht, net wat wij zochten!
Joachim Molemans
Joachim MolemansSoftware Developer
Joachim zei het programmeren enkele jaren geleden vaarwel. Hij dook de verkoopswereld in voor een nieuwe uitdaging. Na een tijdje begon het toch terug te kriebelen. Hij moest en zou terug gaan programmeren en zo kwam hij bij MyDigi terecht!
Word jij onze nieuwe
Word jij onze nieuweGepassioneerde Software Ontwikkelaar Analist?
Wij zijn op zoek naar een Gepassioneerde Software Ontwikkelaar Analist. Neem een kijkje op onze vacaturepagina.
Jiska Baeten
Jiska BaetenHelpdeskmedewerker en Softwaretester
De immer vriendelijke Jiska bemant onze eerstelijns helpdesk. Met haar engelengeduld geeft ze een antwoord op alle vragen van onze klanten. Daarnaast test ze ook onze nieuwste modules. Op Jiska kan je rekenen!
Timo Vermeylen
Timo VermeylenSoftwaretester
Timo is onze softwaretester. Hij zorgt ervoor dat elke versie bugvrij is! Zo kan jij altijd ongestoord met een bugvrije MyDigi werken.
Koen Waegebaert
Koen WaegebaertSoftwaretester
Koen is onze tweede softwaretester. Samen met Timothy zorgt hij ervoor dat alle software nauwkeurig getest wordt. Geen enkele bug ontsnapt aan hun nauwlettend oog.
Bekijk de vacatures