Ons team

/Ons team
Ons team 2018-01-29T13:54:37+00:00

Ons team

Hans 300x201 - Ons team
Hans KuykenManaging Director
De bedenker van MyDigi. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep. Hij zorgt voor een goede samenhang binnen het team en neemt zowel de functionele als technische sturing binnen het MyDigi-team voor zijn rekening.
Evi 300x201 - Ons team
Evi De Gendt Sales Director
Evi heeft jaren ervaring in projectmanagement in de bankwereld en heeft sinds een tweetal jaar de stap gezet naar het MyDigi-team. Zij verdeelt haar tijd tussen sales en marketing.

Sales & Marketing

Joost - Ons team
Joost OeleSolution Advisor
Joost heeft jaren sales ervaring en deze Nederbelg heeft ook de stap gezet naar het MyDigi-team. Joost neemt de sales voor zijn rekening en doet dit voornamelijk vanuit een adviserende rol. Graag helpt Joost ondernemingen om het maximale te bereiken.
anouke - Ons team
Anouk CoolsStrategic Advisor
Onze Strategic Advisor Anouk zal nieuwe opportuniteiten spotten voor MyDigi, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast is ze ook tweetalig en voorziet ze ons van de perfecte Franse vertalingen.
betty - Ons team
Word jij onze nieuweJunior Solution Advisor?
Wij zijn nog op zoek naar een Junior Solution Advisor. Bekijk onze vacatures op de vacaturepagina.
stijn - Ons team
Stijn VercauterenCreative designer
Stijn is een gepassioneerd grafisch ontwerper en zorgt mee voor de look en feel van MyDigi. Met een rijk verleden in verschillende sectoren ondersteunt hij MyDigi in woord en in beeld. Stijn is ontzettend creatief, heeft een oog voor detail en is een echte teamspeler!
ginger2 - Ons team
Ginger CommermanCommunications Officer
Ginger zal bij MyDigi alle communicatie in goede banen leiden. Met haar studie journalistiek en haar ervaring op een nieuwsredactie zal ze ons voorzien van de juiste content. Zowel in woord als in beeld.

Projectmanagers

betty - Ons team
Word jij onze nieuweSenior Projectmanager?
Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Projectmanager die de projecten van opstart tot oplevering zal begeleiden.
betty - Ons team
Word jij onze nieuweJunior Projectmanager?
Wij zijn op zoek naar een Junior Projectmanager om alle projecten in goede banen te leiden.

IT Consultants

Tijl - Ons team
Tijl VoetSenior Software Developer
Tijl had al ruime ervaring als Windev ontwikkelaar opgedaan vooraleer hij het team versterkte. Hij geniet van nieuwe uitdagingen in projecten en vindt zijn tweede adem in creatieve spinsels. Die worden heel vaak omgezet in werkelijkheid binnen de bestaande MyDigi software.
Tom - Ons team
Tom SegersSenior Software Developer
Tom is, ondanks zijn jonge leeftijd, al een senior ontwikkelaar. Hij heeft in de ruime periode dat hij bij MyDigi werkt aan de basis gelegen van een massa nieuwe modules en functionaliteiten. Daarnaast is hij een krak in het linken van MyDigi met de rest van de wereld.
roald - Ons team
Roald StaelensSoftware Developer
Roald is initieel vertrokken vanuit .Net, als jonge telg in onze ploeg kan hij absoluut zijn mannetje al staan om de verschillende facetten van MyDigi verder te verfijnen en uit te breiden.
niels 1 - Ons team
Niels Van Den BroeckSoftware Developer
Niels heeft ruime ervaring in de hotelwereld maar is nu zijn liefde voor IT tot bij MyDigi gevolgd.
Steven - Ons team
Steven LeysenSoftware Developer
Steven heeft zich eerst als stagiair bewezen bij MyDigi en is nu een vaste waarde in het team. Hij brengt naast de nodige IT-kennis ook de juiste instelling mee.
stefan - Ons team
Stefan MeeusJouw eerste hulplijn
Stefan is het hoofd van support bij MyDigi. Hij zorgt ervoor dat al je problemen zo snel mogelijk van de baan geraken.
petre - Ons team
Petre AngelovSoftware Developer
Petre is aangeworven via de VDAB ‘jobbeurs voor anderstaligen’ en zal onder de begeleiding van Tijl Voet zeer zeker uitgroeien tot een ware asset voor het team. Petre is zeer gemotiveerd en ondanks dat hij nog maar een jaar in België woont, spreekt Petre zeer goed Nederlands.
timo - Ons team
Timo VermeylenSoftware Tester
Timo is onze software tester. Hij zorgt ervoor dat elke versie bugvrij is! Zo kun jij altijd ongestoord werken met een bugvrije MyDigi.
jason 300x225 - Ons team
Jason HoyberghsStagiair - Software Developer
Jason doet bij ons een beroepsverkennende stage nadat hij zijn passie voor programmeren volgde. Hij krijgt bij ons de kans om zijn IT-kennis verder te ontwikkelen en van het bedrijfsleven te proeven.
WhatsApp Image 2017 12 04 at 10.47.13 300x225 - Ons team
Christophe Van TilborgStagiair - Software Developer
Christophe is zeer punctueel, heeft oog voor detail en houdt van programmeren. Allemaal zeer belangrijke eigenschappen voor een ontwikkelaar! Momenteel loopt hij stage bij ons maar wij hopen hem daarna bij te mogen houden 😉
jonathan 300x200 - Ons team
Jonathan VermeylenSoftware Developer
Jonathan volgde een opleiding tot programmeur bij VDAB en ontdekte al snel dat hij hier verder in wou groeien. Hij is heel toegewijd en prestatiegericht, net wat wij zochten!
jiska 300x200 - Ons team
Jiska BaetenHelpdeskmedewerker en Softwaretester
mariusz 300x200 - Ons team
Mariusz ZajacStagiair - Software Developer
We leerden Mariusz kennen op een VDAB-speeddate tijdens zijn zoektocht naar een stageplaats. Mariusz volgt een opleiding tot programmeur in het volwassenenonderwijs en koos MyDigi als stageplaats. Hij leert erg snel bij en wij hopen hem dus ook na zijn stage te mogen verwelkomen in ons team.
Altijd op zoek naar talent!