Een klantenportaal op maat van jouw bedrijf

MyDigi zorgt ervoor dat jouw bedrijf of organisatie op wieltjes loopt. Voor een vlotte communicatie,  opvolging en het delen van informatie met jouw klanten, kies je best voor een MyDigi klantenportaal op maat.

Volledig aangepast aan jouw wensen, huisstijl en look & feel maken we een professioneel klantenportaal. Het is een eerste aanspreekpunt voor klanten, moet professionaliteit uitstralen en intuïtief zijn. MyDigi weet dat maar al te goed en heeft ondertussen al een ruime portalenportfolio opgebouwd. Wij zijn er zeker van dat we voor jouw bedrijf ook de klantvriendelijke meerwaarde kunnen brengen.

klantenportaal

Geef jouw klanten toegang tot relevante informatie. FAQ, verslagen, technische documenten of alle andere relevante info die van belang zijn, worden op een gebruiksvriendelijk manier beschikbaar gesteld. Vanaf nu kan je klant proforma’s, facturen en bestelbons eenvoudig terugvinden. Gedaan met telefonische bijstand en tijdsverlies. Want klanten kunnen zelf bestellingen plaatsen, de status en planning bekijken, zich inschrijven voor opleidingen of demo’s en zo veel meer. Kortom: een all-round werkinstrument dat het niet alleen veel eenvoudiger maakt voor je klanten, maar ook jouw interne workload sterk verlicht.

Ontdek onze sterktes hieronder en aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze experts.

Vrijblijvende offerte
klantenportaal

Alles in jouw huisstijl

Omdat elk bedrijf uniek is, is ook elk portaal uniek. Daarom houden onze experts rekening met jouw huisstijl als ze een portaal opmaken. We bekijken samen welke look & feel aansluit bij jouw bedrijf zodat het portaal een perfect verlengstuk is van jouw manier van werken en communiceren.  Zo weten klanten meteen dat ze aan het juiste adres zijn.

We bekijken samen welke opties voor jouw klanten relevant zijn en hoe we deze toegankelijk maken. Per klantengroep kunnen we andere functies voorzien maar steeds met als enige doel jouw klanten een perfecte gebruikerservaring bieden zodat ze met veel plezier met  jouw efficiënte bedrijf of organisatie samenwerken, nu en in de toekomst.

Een intuïtief portaal schept meteen een sfeer van vertrouwen. Dream IT, Create IT.

Wireframing en gebruiksvriendelijkheid

Wat is ‘wireframing’? Simpel gesteld: een landkaart van uw portaal. Hoe gaan mensen erop navigeren? Welke knop leidt naar welk scherm? Hoe kom ik op de contactpagina terecht?

Dankzij onze uitgebreide wireframing mogelijkheden kunnen we samen met jou een grondplan leggen voor jouw portaal. Gebruiksvriendelijkheid voorop én geen knopje teveel. Omdat we zo snel mogelijk alles visueel gaan voorstellen, kunnen we ook tijdig bijsturen waar nodig. We vermijden onnodige kosten en zorgen ervoor dat het klantenportaal perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

We bepalen samen welke modules van belang zijn voor jouw klanten zodat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt en meeprofiteert van de efficiënte van jouw bedrijf of organisatie.

Indien gewenst, bekijken we samen met jouw klanten hoe het portaal wordt ervaren nog voor het wordt ontwikkeld. Op deze manier weten we tijdig wat perfect werkt voor jouw klanten en voelen ze zich sterk betrokken bij jouw bedrijf of organisatie.

klantenportalen_2

MyDigi, meer dan enkel klantenportalen

dashboards_112x84

Behoud de controle met onze dashboards, leadopvolging en mailcampagnes.

schaalbaar_112ex84

Schaalbaar; Of je nu met 10 of 10.000 bent, wij groeien moeiteloos mee.

integratie 112ex84 - Een klantenportaal op maat van jouw bedrijf

Integratie met jouw favoriete software of apps*.

oplossingen_112x84

Oplossingen voor jouw specifieke business in een overzichtelijk geheel.

scenarios_112ex84

Werk procesmatig dankzij onze scenario’s. Vergeet nooit meer iets af te werken.

overal_112ex84

MyDigi past zich volledig aan je noden en wensen aan. Overal en op elk moment.

*Mogelijk in zoverre ze extern toegankelijk zijn.

“MyDigi voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Patrick Tjolle

H&L Services

“Ik zie MyDigi als een echte toolbox, werkelijk elk bedrijf kan
hiermee weg.”

Bruno Segers

ex-CEO Microsoft Bel-Lux

Bekijk alle referenties

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts