Hi, nice to meet you! Wacht, deze post staat in de verkeerde taal. Misschien toch even overschakelen..

Vanaf deze week kan je genieten van een volledig vertaalde Engelse versie van onze website. Bij MyDigi denken we aan de klant en een duidelijke communicatie staat centraal.  Denk je zelf ook aan het bouwen van een meertalige website? Met de WPML plug-in zet je moeiteloos al jouw pagina’s om in de taal naar keuze. Nu, een meertalige website hebben biedt toch wel een aantal voordelen.

Het brengt uw business naar een nieuw niveau

Door toch dat beetje extra informatie in een andere taal op jouw website te hebben, kan je potentiële klanten bereiken die daarvoor nooit in je scope zaten. Het proces van omzetting kan tijdrovend zijn maar het boost de professionaliteit en het bereik van jouw business, wat een enorme meerwaarde is.

Word meer gevonden door Google opzoekingen

Met een website in meerdere talen te hebben, verhoog je jouw kans om gevonden te worden als bedrijf. Met de WPML plug-in heb je ook de optie om gebruikers automatisch door te leiden naar de taal van hun browser. Zo kom je professioneler over naar jouw klanten en kan je potentiële internationale klanten aanspreken.