Opleidingssoftware voor jouw onderneming

Bij opleidingen moet je tijd kunnen steken in wat belangrijk is; de ‘lesmomenten’ en jouw persoonlijke touch. Jammer genoeg gaat er veel tijd verloren aan de administratieve opvolging en organisatie.

Door onze ruime ervaring in de opleidingssector- zij het nu trainingen of consultancy-  weten wij waar de pijnpunten liggen en hoe je met de juiste software heel veel tijd kan winnen.

Is deze software iets voor jou? Doe de check!

Een vlotte workflow

Onze opleidingssoftware zorgt ervoor dat je hele workflow een boost zal krijgen.
Krijg een 360° zicht over al je opleidingen, sessies en cursussen met onze overzichtelijke dashboards.

Welke aanvullende opleidingen kan je studenten nog aanraden? Heb je een vervolg ontwikkeld op die specifieke opleiding? Is het attest vervallen, of denk je dat de kennis simpelweg nog eens opgefrist moet worden? Met onze software stuur je hiervoor gerichte mailings naar deze specifieke cursisten. Ook geïnteresseerden kan je hierbij perfect betrekken en opvolgen, zodat zij jouw expertise ook niet moeten missen.

Bovendien geniet je van een handige tool om automatische offertes op te stellen.

mail
portalen2

Opleidingen organiseren

A goal without a plan is just a wish. Met onze software krijg je een handig overzicht van het aantal cursisten, hun voorkennis en het niveau. Op die manier kan je bijvoorbeeld de juiste trainer aanwijzen, de locatie bepalen, het benodigde studiemateriaal voorzien en de catering inplannen.

  • MyDigi zorgt ervoor dat alle agenda’s gesynchroniseerd zijn. Zowel voor freelancers als voor vaste medewerkers. Je weet nu altijd wie waar moet zijn op welk moment en met welk cursusmateriaal. Je vermijdt miscommunicatie en frustratie.
  • Evaluaties worden automatisch uitgestuurd op het door jou bepaalde moment. En de informatie wordt mooi weergegeven in overzichtelijke dashboards.
  • De facturatie en opvolging van betaling gebeurt natuurlijk automatisch.

Opleidingen evalueren

Is de opleiding gegeven? De opleidingssoftware van MyDigi versimpelt de administratieve taken die nog volgen. Houd bijvoorbeeld heel eenvoudig alle aanwezigheden bij en evalueer elke cursist individueel.

  • Welk bedrijf bracht het meest op?
  • Wie volgde welke opleiding?
  • Waar kunnen we bijschaven?
automatisatie
offerte

Inschrijvingsportalen

Met een persoonlijk portaal geef je niet alleen een professionele indruk, je maakt het hele inschrijvings- en opvolgingsproces ook makkelijker voor jou én je cursisten. Mensen schrijven zich in en krijgen alle relevante info via het portaal. En op de achtergrond verwerkt MyDigi al die informatie zodat jij geen extra werk meer hebt.

KMO-portefeuille en subsidies 

MyDigi vertelt je voor welke subsidies en portefeuilles je opleidingen in aanmerking komen.
Wees te allen tijde up-to-date en verlies geen enkele tegemoetkoming meer uit het oog!

contactmomenten

Consultancy is meer jouw business?

Facturatie is altijd wat moeilijker als je met consultants werkt. Er komt vaak meer administratie bij kijken dan je zou willen.
Gelukkig houdt onze software rekening met jouw specifieke sector.

We hebben ingebouwde time-sheets en periodieke facturatie. En we kunnen met uurtarieven, onkosten (parkeren, lunch, cursusmateriaal,…) en kilometervergoedingen om. Wij zorgen dat je je kan concentreren op je cursisten in plaats van op je administratie.

student

Of geef je vooral trainingen?

Plan makkelijk praktijk- en studiemateriaal in voor al je verschillende trainingen.
Organiseer praktische proeven en wees altijd perfect voorbereid!

Vertel me meer!

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts