Opleidingssoftware voor jouw onderneming

Bij opleidingen moet je tijd kunnen steken in wat belangrijk is; de lesmomenten. Je biedt inspirerende lessen met vakspecifieke kennis en inzichten, aan werknemers of cursisten. Hier komt administratief heel wat bij kijken, maar dat weet je natuurlijk al wel. Neemt de organisatie en planning van de opleidingen bijna even veel moeite en/of tijd in beslag als het contactmoment zelf? Dan is onze opleidingssoftware zeker iets voor jou!

Zijn trainingen meer jouw expertise of misschien consultancy?
Onderaan deze pagina lichten we even een paar functies uit die enkele van jouw specifieke zorgen de wereld zullen uithelpen.

Is deze software iets voor jou? Doe de check!

De Basics

Onze opleidingssoftware zorgt ervoor dat je de fundamenten van je opleiding beter kan volgen en beheren.

Je krijgt een handig overzicht van alle toekomstige en afgelopen contactmomenten met je studenten. Dit schept nieuwe inzichten, en dus ook nieuwe opportuniteiten. Welke aanvullende opleidingen kan je studenten nog aanraden? Heb je een vervolg ontwikkeld op die specifieke opleiding? Is het attest vervallen, of denk je dat de kennis simpelweg nog eens opgefrist moet worden? Met onze software stuur je hiervoor gerichte mailings naar deze specifieke cursisten. Ook geïnteresseerden kan je hierbij perfect betrekken en opvolgen, zodat zij jouw expertise ook niet moeten missen.

Bovendien geniet je van een handige tool om offertes op te stellen. Gebruik je voor iedereen dezelfde lay-out, of maak je liever offertes op maat? Daarin ben je natuurlijk vrij.

mail
portalen2

Opleidingen plannen

Je planning is misschien de belangrijkste stap van de opleiding. A goal without a plan is just a wish. Met onze software stippel je de exacte route naar het contactmoment uit. Voor elk contactmoment vind je een handig overzicht van het aantal cursisten, hun voorkennis en het niveau. Op die manier kan je de juiste trainer aanwijzen, de locatie bepalen, het benodigde studiemateriaal voorzien en de catering inplannen. Deze zaken geef je allemaal in op jouw opleidingsportaal.

Opleidingen publiceren

De opleidingssoftware vormt de schakel tussen jou en de student. Zo publiceer je telkens opleidingen die relevant zijn tot je doelgroepen. In een oogopslag verschaf je meteen de juiste informatie: datum, locatie, inhoud, voorbereiding,… Zo kan de cursist snel de juiste keuze maken.

Inschrijvingen beheren

Een cursist of medewerker heeft zich ingeschreven voor één van je opleidingen. Fantastisch! Nu is het jouw taak om die warm te houden en goed te informeren. Je ziet exact hoeveel mensen zich hebben ingeschreven voor elke opleiding, en via gerichte communicatie stoom je ze klaar voor de sessie.

Opleidingen verwerken

Is de opleiding gegeven? De opleidingssoftware van MyDigi versimpelt de administratieve taken die nog volgen. Houd bijvoorbeeld heel eenvoudig alle aanwezigheden bij en evalueer elke cursist individueel. Ook subsidieregelingen (KMO-portefeuille, opleidingscheques, sociale balans,…) worden efficiënt geklasseerd, zodat je zelf ook altijd geïnformeerd blijft.

automatisatie
offerte

Facturatie

Uiteraard brengt een opleiding toch wat onvermijdelijke kosten met zich mee. Gebruik je nog steeds Excel om deze bij te houden? Dan kan je wel vernieuwing gebruiken! We brengen automatisch alle kosten die je hebt (trainers, cursusmateriaal, locaties, catering) in kaart, opgedeeld per opleiding. Uiteraard in verhouding met je opbrengsten (inschrijvingen en varia). Zo zie je de winstgevendheid van je opleidingen, en kan je bijsturen indien nodig.

contactmomenten

Consultancy is meer jouw business?

Facturatie is altijd wat moeilijker als je met consultants werkt. Er komt vaak meer administratie bij kijken dan je zou willen.
Gelukkig houdt onze software rekening met jouw specifieke sector.

We hebben ingebouwde time-sheets en periodieke facturatie. En we kunnen met uurtarieven, onkosten (parkeren, lunch, cursusmateriaal,…) en kilometervergoedingen om. Wij zorgen dat je je kan concentreren op je cursisten in plaats van op je administratie.

student

Of geef je vooral trainingen?

Plan makkelijk praktijk- en studiemateriaal in voor al je verschillende trainingen.
Organiseer praktische proeven en wees altijd perfect voorbereid!

Vertel me meer!

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts