fbpx
Planningssoftware en projectmanagement2020-02-20T13:33:10+00:00

Planningstool en projectmanagement

Je bent een ondernemer en je voert losse opdrachten en/of projecten uit voor je klanten. Je hebt misschien nood aan een interne planningstool voor je werknemers op kantoor. Overzicht en eenvoudige opvolging zijn in deze zin essentieel voor jouw onderneming. Alvorens je personeel de opdrachten kunnen uitvoeren, dient er een heel waslijstje aan to do’s uitgestippeld te worden.

 • Welke medewerkers zijn beschikbaar en welke competenties hebben zij?

 • Zijn de attesten van jouw medewerkers nog geldig?

 • Hoe plan je de medewerkers of de ploegen in en wat met halve dag opdrachten?

 • Welke materialen heb je allemaal nodig?

 • Welke taken dient het personeel specifiek uit te voeren tijdens de opdracht?

 • Wat als er foto’s voor en na best worden genomen als bewijsmateriaal voor jouw onderneming maar ook voor de klant?

De planningstool van MyDigi biedt een overzichtelijk antwoord op al deze en andere vragen. Plan heel gemakkelijk al je medewerkers, benodigdheden en taken in voor je toekomstige projecten en opdrachten.

Project plannen

Project plannen

Vakantie aanvragen

Personeelsplanning

Goedkeuren prestaties

NIEUW! De PlanningsApp van MyDigi

Lonen uitbetalen

Materiaalplanning

Project plannen

In de planningstool kan je kiezen tussen overzicht per dag, week of maand. Hierbinnen plan je dan meteen alle projecten in voor die periode. Na één dubbelklik, lijst je meteen de taken op die moeten gebeuren tijdens het project.

Je kan voor de projecten, waarvoor personeel nodig is die over bepaalde competenties dienen te beschikken, hen meteen toewijzen vanuit de competentie. En meer nog… de medewerkers die reeds eerder op de site of werf hebben gewerkt, kunnen bij voorkeur worden voorgesteld om in te plannen.

Tijdsregistratie
Vakantie aanvragen

Personeelsplanning

Nu je exact weet welke taken en opdrachten op het waslijstje staan, is het tijd om hiervoor de juiste personen te vinden. Gelukkig werkt de planningstool van MyDigi heel intuïtief. Je krijgt meteen een overzicht van al het personeel en we geven suggesties wie je best op de desbetreffende opdracht inplant. Deze keuzes worden gebaseerd op de beschikbaarheid en de competenties van je personeel. Zo zie je een gerangschikte lijst met naast de naam van de werknemer, zijn/haar beschikbaarheid, de ervaring en de certificaten.

MyDigi geeft je daarnaast ook een signaal als je een medewerker dubbel zou inplannen.

NIEUW! De PlanningsApp van MyDigi

Een speciale mobiele applicatie ontwikkeld voor jou en je medewerkers.

Elke ochtend start je met een eenvoudig overzicht van de taken en opdrachten die je moet uitvoeren. Het bevat alle nodige info, zoals:

 • de taakomschrijving
 • de te volgen procedures
 • te contacteren mensen
 • de nodige documenten die eventueel dienen te worden ingevuld (digitaal) en eventueel na een handtekening meteen worden teruggestuurd naar de back-office
 • mogelijkheden tot automatische facturatie

Verder kan je met de app bijvoorbeeld ook bonnen ondertekenen en foto’s nemen voor en na de start van de werken om mogelijke schade tijdig voor alle partijen vast te stellen.

Goedkeuring prestaties
Lonen uitbetalen

Materiaalplanning

Vervolgens stel je vast welke specifieke materialen je nodig hebt voor elk project. Dit overzicht is voor elk personeelslid zichtbaar en wordt weergegeven op de kalender. Door alle informatie tijdig in te plannen, kan je medewerker tijdig de bestelwagen vullen met de juiste materialen voor zijn toekomstige opdrachten of projecten.

Belangrijk is ook voor het materiaal dat steeds een zicht blijft op welk materiaal zich nog in stock bevindt en welk materiaal al is meegegeven met het personeel.

Het kan ook zijn dat er niet alleen materialen nodig zijn om de werken uit te voeren of werken te onderhouden maar dat er ook producten nodig zijn die bij de klant worden nagelaten om bijvoorbeeld verder te voorzien in een onderhoud. Elk product dat wordt nagelaten bij de klant kan meteen mee worden gezet in de app van de medewerker en kan desgewenst achterliggend mee op de facturatie worden meegenomen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Volg ons MyDigi nieuws en word nog slimmer

Meer Berichten Laden