Referenties 2017-09-12T11:05:17+00:00

Het verhaal van onze klanten

MyDigi is er voor iedereen in elke sector. Met ons basispakket trekt iedereen zijn plan, maar voor zij die nóg wilder dromen is MyDigi ook volledig aanpasbaar. De modulariteit is eindeloos waardoor iedere MyDigi volledig persoonlijk is. Dream IT, Create IT, want iedereen is IT’er met MyDigi!

Ontdek waarom onze klanten alleen nog maar MyDigi willen.

Bruno Segers

-Voormalig CEO Microsoft België-Luxemburg.

“Ik ben gecharmeerd door jullie eenvoud. Elk bedrijf heeft klanten en producten en documenten die daarmee gerelateerd zijn. Jullie hebben dit allemaal samengebracht in één concept, één workflow. Het is geïntegreerd en klaar voor gebruik. MyDigi heeft een sterke basis die perfect te schalen is. Ik zie MyDigi als een toolbox, elk bedrijf kan hiermee weg.”

Patrick Tjolle

-H&L Services

“Wij wilden onze interne workflow op kantoor automatiseren. Gezien de grote verscheidenheid aan type opdrachten konden we met de standaardpakketten niet verder. MyDigi levert ons het alternatief om onze gegevens digitaal optimaal te verwerken. Het pakket van MyDigi voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Bekijk de video

Frans Vos

-Materials Consult

“Ook ik deed alles via excel, word en outlook tot ik met MyDigi begon te werken. Het documentbeheersysteem is ontzettend handig. Ik kan alle relevante documenten onmiddellijk terugvinden. Sinds kort werk ik met de Cloud versie van MyDigi. Hierdoor kan ik ook op klantlocatie alles overzichtelijk houden op elk platform.”

Bekijk de video

Tom Hoffman

-7211

“MyDigi is voor mij ook echt een wonderoplossing. Ik gebruik het als database voor mijn klantrelaties; Ik gebruik het om mijn facturatie te doen en mijn boekhouder is altijd heel blij om de gegevens zo duidelijk aangeleverd te krijgen. Ik zou niet meer kunnen zonder MyDigi.”

Bekijk de video

Gill Van Averbeke

-JF Expertisebureau

“Creëren van facturatie en dossiers is vaak tijdsintensief, JF expertisebureau koos om deze reden voor MyDigi om zo efficiënt mogelijk te worden!”

Bekijk de video

Nele De Keyser

-Orato

“Het opvolgen in Word en Excel was tijdsintensief, met MyDigi kan ik met één click op de knop een document automatisch genereren en automatisch factureren!”

Bekijk de video

Henri Leys

-CommeSoupe

Als zelfstandig ondernemer heeft Henri Leys met veel obstakels te maken gehad zoals elke andere zelfstandige ondernemer. MyDigi helpt Henri met alle administratieve werkzaamheden zodat Henri zich kan richten op zijn core business. Verse soep!

Bekijk de video