Referenties – Het verhaal van onze klanten

Bekijk en lees hier enkele referenties en ontdek waarom onze klanten voor MyDigi hebben gekozen.
MyDigi is er voor iedereen in elke sector. Met ons basispakket trekt iedereen zijn plan, maar voor zij die nóg wilder dromen is MyDigi ook volledig aanpasbaar.
De modulariteit is eindeloos waardoor iedere MyDigi volledig persoonlijk is. Dream IT, Create IT, want iedereen is IT’er met MyDigi!

Ontdek hieronder enkele referenties:

View all references

Bruno Segers

-Voormalig CEO Microsoft België-Luxemburg.

“Ik ben gecharmeerd door jullie eenvoud. Elk bedrijf heeft klanten en producten en documenten die daarmee gerelateerd zijn. Jullie hebben dit allemaal samengebracht in één concept, één workflow. Het is geïntegreerd en klaar voor gebruik. MyDigi heeft een sterke basis die perfect te schalen is. Ik zie MyDigi als een toolbox, elk bedrijf kan hiermee weg.”

Patrick Tjolle

“Wij wilden onze interne workflow op kantoor automatiseren. Gezien de grote verscheidenheid aan type opdrachten konden we met de standaardpakketten niet verder. MyDigi levert ons het alternatief om onze gegevens digitaal optimaal te verwerken. Het pakket van MyDigi voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Bekijk de video
Patrick Tjolle van H&L Services
Frans Vos van Materials Consult

Frans Vos

“Ook ik deed alles via excel, word en outlook tot ik met MyDigi begon te werken. Het documentbeheersysteem is ontzettend handig. Ik kan alle relevante documenten onmiddellijk terugvinden. Sinds kort werk ik met de Cloud versie van MyDigi. Hierdoor kan ik ook op klantlocatie alles overzichtelijk houden op elk platform.”

Bekijk de video

Tom Hofman

“MyDigi is voor mij ook echt een wonderoplossing. Ik gebruik het als database voor mijn klantrelaties; Ik gebruik het om mijn facturatie te doen en mijn boekhouder is altijd heel blij om de gegevens zo duidelijk aangeleverd te krijgen. Ik zou niet meer kunnen zonder MyDigi.”

Bekijk de video
Tom Hofman van 7211
Gill Van Averbeke van Jef Fabri Expertisebureau

Gill Van averbeke

-JF Expertisebureau

“Creëren van facturatie en dossiers is vaak tijdsintensief, JF expertisebureau koos om deze reden voor MyDigi om zo efficiënt mogelijk te worden!”

Bekijk de video
Henri Leys van CommeSoup

Henri Leys

Als zelfstandig ondernemer heeft Henri Leys met veel obstakels te maken gehad zoals elke andere zelfstandige ondernemer. MyDigi helpt Henri met alle administratieve werkzaamheden zodat Henri zich kan richten op zijn core business. Verse soep!

Bekijk de video