MyDigi voor de bouw- en renovatiesector

Of je nu vloeren legt, poorten plaatst of flatgebouwen neerzet. Of je nu werkt in de ruwbouw, een metaalbedrijf, productiebedrijf of groothandel bent. MyDigi is meer dan enkel een CRM of ERP voor de bouw- en renovatiesector. Bedrijven in de bouwsector hebben hele specifieke noden die niet of amper door standaardpakketten ingevuld kunnen worden.
Door onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij een arsenaal aan specifieke oplossingen voor jouw sector.

Laat MyDigi jou helpen om efficiënter te werken en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte
bouw renovatie
3 iconen

Specifieke modules

Offertes maken ter plaatse bij een klant, werfopvolging, rekenblad, stocklijsten, etc. Dit zijn nog maar enkele van onze sectorspecifieke modules. Daarnaast hebben wij ook nog een waaier aan standaardmodules. Al onze modules communiceren en integreren met elkaar om een optimale werking te garanderen.

van gorp_happy

CASE STUDY | Maatoffertes. Overal, altijd en vliegensvlug.

Dankzij de handige barcodes op de producten wordt ook de voorraad makkelijk in het oog gehouden. Het materiaal kan namelijk gewoon ingescand worden in MyDigi om zo een overzicht van het stockmateriaal te houden. Dit bespaart hen tijd, geld en moeite.

Lees meer
Ontdek onze andere sectoren

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts