MyDigi voor opleidingsinstituten2019-04-15T09:05:00+00:00

MyDigi voor opleidingsinstituten

Het organiseren van opleidingen is geen gemakkelijke taak. Er zijn zoveel factoren waar rekening mee gehouden moet worden, dat het al snel tijdrovend en onoverzichtelijk wordt. Bij MyDigi weten we perfect waar het schoentje knelt en tegen welke problemen jullie als opleidingsinstituut aanlopen.

Diverse opleidingsinstituten hebben al gekozen voor de geïntegreerde software van MyDigi.  We hebben software speciaal ontwikkeld op maat van de opleidingssector. Het geeft jou meer tijd en ademruimte bij het inplannen, organiseren en evalueren van opleidingen. Met de software van MyDigi ben je in staat om nog betere kwaliteit te leveren.

 MyDigi is meer dan een CRM-tool voor jouw organisatie. Het is een modulaire oplossing voor alle specifieke noden van de opleidingssector.  Ontdek hieronder enkele van onze specifieke functies voor jouw onderneming.

Ontdek uw gepersonaliseerde mogelijkheden
opl
portalen

Inschrijvingsportalen 

Laat mensen makkelijk inschrijven via een persoonlijk (klanten)portaal.  Stroomlijn het hele proces en maak het toegankelijk voor iedereen. Je kiest zelf je huisstijl en hoeveel informatie potentiële cursisten kunnen zien.

auto

Automatisering

Maak eenvoudig opleidingssessies aan en bepaal op voorhand wie zich waar en waarvoor kan inschrijven. Maak opleidingen enkel zichtbaar voor mensen die in aanmerking komen bijvoorbeeld. Laat automatisch eventuele subsidies en tegemoetkomingen verschijnen indien van toepassing.

mails

Gerichte mailings en mailcampagnes

Spreek nieuwe mensen aan en overtuig terugkerende cursisten met gerichte mailings. Door onze uitgebreide marketingautomatisatie verliest u nooit een mogelijke klant uit het oog.  Laat mensen rechtstreeks inschrijven vanuit de mail en hou bij wie hem al dan niet geopend heeft.

MyDigi is een compleet CRM, documentbeheer en facturatieprogramma. Oneindig aanpasbaar en altijd op jouw maat. Door onze lange ervaring in de opleidingssector hebben wij enkele hele specifieke modules ontwikkeld die jou het leven makkelijker zullen maken.

Vraag een vrijblijvende afspraak

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts