MyDigi voor de catering en horecawereld

catering3

Betrouwbare winstberekening

Ga bij een potentiële klant langs en geef ter plaatse alle variabelen in. Krijg meteen een realistische inschatting van materiaal, mensen en kosten. Kom nadien nooit meer voor onaangename verrassingen te staan

Snel overzicht van stock, materiaal en mensen

Onze planning en stockbeheer zijn helemaal opgebouwd met jouw sector in het achterhoofd. Als je met eten werkt is het belangrijk om een goed overzicht te hebben over je voorraad. Doe daarbovenop nog een snuifje efficiënte materiaal- en personeelsplanning en je hebt een echte klassieker op je bord!

Leer uit het verleden

Hou al je data nauwkeurig bij. Trek relevante statistieken via onze mooie dashboards en grafieken. Leer uit je vorige projecten en stuur bij op elk moment.

MyDigi is een compleet CRM, documentbeheer en facturatieprogramma. Oneindig aanpasbaar en altijd op jouw maat. Door onze lange ervaring in de catering- en horecasector hebben wij enkele hele specifieke modules ontwikkeld die jou het leven makkelijker zullen maken.

van gorp_happy

CASE STUDY | Maatoffertes. Overal, altijd en vliegensvlug.

Dankzij de handige barcodes op de producten wordt ook de voorraad makkelijk in het oog gehouden. Het materiaal kan namelijk gewoon ingescand worden in MyDigi om zo een overzicht van het stockmateriaal te houden. Dit bespaart hen tijd, geld en moeite.

Lees ook:

  • MyDigi CRM software

Wat is ERP?

Wat is ERP en waarom heeft jouw bedrijf het nodig? ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of softwarepakket [...]

Load More Posts